Κοινωνία

Έτσι θα λειτουργήσουν εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά, κέντρα αισθητικής και εστίαση – Όλοι οι κανόνες

Τον τρόπο λειτουργίας των εμπορικών κέντρων, των εκπτωτικών χωριών και των κέντρων αισθητικής, που ανοίγουν ξανά από αύριο, Σάββατο, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σημειώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν με τις μεθόδους click inside και click away. Διευκρινίζεται ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν sms στο 13032 με όριο τριών ωρών για τις αγορές τους, αναφέρεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά και ο επιτρεπόμενος αριθμός των πελατών εντός των καταστημάτων. Σημειώνεται, επίσης, ότι είναι υποχρεωτικό ένα self test κάθε εβδομάδα, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επιχειρηματίες.

Επίσης, διευκρινίζεται ο τρόπος λειτουργίας της εστίασης, μόνο στους εξωτερικούς χώρους, από τη Δευτέρα 3 Μαίου. Σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτικό το self test για το προσωπικό κάθε επιχείρησης, δύο φορές την εβδομάδα και ότι επιτρέπεται η παρουσία μόνο καθήμενων πελατών. Ανά τραπέζι επιτρέπονται μέχρι έξι άτομα.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ όλες τις οδηγίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.