Κοινωνία

Αφουγκράζομαι τη ψυχή ενός παιδιού με αναπηρία!

Αφουγκράζομαι την ψυχή ενός Παιδιού με Αναπηρία, ο τίτλος της διαδικτυακής εσπερίδας που θα παραχωρήσει ο Νίκος Λυγερός την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και ώρα 19.00, καλεσμένος του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ» και του Συλλόγου «Μέριμνα του Παιδιού Κατερίνης» .

  Η διάλεξη θα λάβει χώρα μέσω ZOOM και θα προσεγγίσει το θέμα της ψυχής των μικρών Ανθρώπων, υπερτονίζοντας την σημασία της φροντίδας της. Συχνά τα περιβάλλοντα της οικογένειας, του σχολείου, της πόλης και του ευρύτερου κοινωνικού συστήματος, επικεντρώνονται στην αρμονική εξέλιξη των ατόμων, δίνοντας βαρύτητα στο σώμα και τη σκέψη των μικρών Ανθρώπων.

  Πόσο σωστά προσεγγίζουμε όμως τις ψυχές τους; Και πόσο πιο προσεχτικοί οφείλουμε να είμαστε αν γνωρίζουμε ότι οι πληγές της ψυχής δεν επουλώνονται με την ευκολία που επουλώνονται αυτές του σώματος και της σκέψης μας;

  Οι ευγενικές ψυχές των μικρών Ανθρώπων με όχημα τα σώματά τους προσπαθούν να μας μιλήσουν. Ο τρόπος προσέγγισης και ερμηνείας των μηνυμάτων της ψυχής θα αποτελέσει το αντικείμενο μελέτης αυτής της διάλεξης.

  Καλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους ανθρώπους που μελετούν και ερευνούν το ζήτημα της ψυχής, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, δηλώνοντας συμμετοχή στα παρακάτω email info@stirizo.org &

info@merimnakaterini.gr και θα σας σταλεί ο σύνδεσμος της Διάλεξης στο mail σας την Τρίτη 04-05-2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.