Κοινωνία

Διενέργεια δωρεάν τεστ covid στην Κατερίνη | Το πρόγραμμα των ελέγχων στις πλατείες & στην Ανδρομάχη

Συνεχίζεται από την Τρίτη του Πάσχα, καθημερινάστην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας, η λειτουργία του Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drive through (με μεταφορικό μέσο).

Η διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου μέσω της μεθόδου drive through σε όσους πολίτες το επιθυμούν γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Τα τεστ διενεργούνται καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Η όλη διαδικασία, διενεργείται δωρεάν, με ταχύτητα και με την επιτήρηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Παράλληλα με την Ανδρομάχη,δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού, που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες και διενεργούνται με τη συνεργασία Δήμου Κατερίνης και ΕΟΔΥ έγιναν το Μ. Σάββατο στο δημοτικό πάρκο και σήμερα Τετάρτη στην πλατεία Ελευθερίας.

Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η διενέργεια ελέγχων στην Πλατεία Δημαρχείου (ώρα 10:30 π.μ.) και στην πλατεία Μακεδονίας (Ευκαρπίδη) στις 11:00 π.μ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.