Τοπικά

40 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην παραλία Κορινού

Εντείνονται οι προετοιμασίες στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης, ενόψει της τουριστικής περιόδου, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται στις 15 Μάϊου με το άνοιγμα των συνόρων σε επισκέπτες και του εξωτερικού.

Πρώτο μέλημα του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί η διατήρηση της καθαριότητας και στο πλαίσιο αυτό, μετά τις παρεμβάσεις τηςαντιδημαρχίας Πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους, προστέθηκαν, ακόμη 40 τσιμεντένιοι κάδοι απορριμμάτων, σε συνέχεια του περσινού έργου.

Αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας και Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε απόλυτη συνεργασία, αφού πρώτα κατέγραψαν τα σημεία, προχώρησαν στην τοποθέτηση των συγκεκριμένων«βαρέως τύπου» κάδων κατά μήκος της παραλίαςΚορινού.

Η εξυπηρέτηση των επισκεπτών και η διατήρηση της καθαριότητας σε όλο το παραλιακό μέτωπο ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για τον Δήμο Κατερίνης και του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.Η συνεργασία των Αντιδημαρχιών Κοινοτήτων και Καθαριότητας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της προστασίας του περιβάλλοντος είναι δεδομένη, υπογράμμισαν σε κοινές δηλώσεις τους οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριακίδης και Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, οι οποίοι παρουσία και του προέδρου της Δ.Κ. Κορινού Γιάννη Μορθανάσηβρέθηκαν στο χώρο των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Π.Ε. Πιερίας αρωγός στις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και στη φιλανθρωπική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά