Τοπικά

Εργασίες στον κυκλικό κόμβο στην συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ν. Πλαστήρα

Παρεμβάσειςαποκατάστασης των χρόνιων φθορών στο έρεισμα (κράσπεδο) και ανακατασκευής του εσωτερικού δακτυλίου του κυκλικού κόμβου,στην συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Πλαστήρα (στο ύψος των Καταφυγιώτικων), υλοποιούνταιαπό τον Δήμο Κατερίνης.

Η κακή κατάσταση του οδοστρώματος που επικρατούσε στο συγκεκριμένο σημείο εμπόδιζε την απρόσκοπτη ροή της κυκλοφορίας, προκαλούσε φθορές σε διερχόμενα οχήματα, ενώ έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Επιτόπια αυτοψία στις εργασίες που ξεκίνησαν χθες Κυριακή 16/05 και ολοκληρώνονται σήμερα αργά το απόγευμα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος απότον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων& Αυτεπιστασίας, Γιώργο Κυριακίδη, καθώς και από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευστάθιο Κεραμιδιώτη.

«Ιεραρχούμε και υλοποιούμε έργα σε ολόκληρο τον Δήμο, που βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητα για όλους μας.Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις υλοποιούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας εν όψει της τουριστικής περιόδου. Πρόκειται για μία παρέμβαση ουσίας που συμβάλει στις ασφαλείς μετακινήσεις σε ένα κομβικό σημείο του οδικού δικτύου για τον Δήμο Κατερίνης»ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, ενώ όπως τόνισε«ανάλογες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν και στον κυκλικό κόμβο στην Δ.Κ. Περίστασης».

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (αλλαγή στην κυκλοφορία των οχημάτων), μερίμνησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Τσιουκάνης, σε συνεργασία με την Τροχαία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…