Τοπικά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου – Συναντήσεις εργασίας με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης

Συνάντηση εργασίας με την πρόεδρο Άννα Βαβατσιούλα και εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, πλαισιωμένος από τον Αν.Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη, τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Κυριακίδη και τον Γραμματέα του Δήμου  Κώστα Λιακόπουλο.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με την κ. Βαβατσιούλα να χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημάρχου να ξεκινήσει τις συναντήσεις εργασίας με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου, κάνοντας την αρχή με το Συμβούλιο της Κατερίνης.

Ακολούθησε διάλογος, ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Κατερίνης, ενώ τονίστηκε από όλες τις πλευρές, η ανάγκη στενής συνεργασίας.

O Δήμαρχος ενημέρωσε το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης για έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες καθώς και για τον προγραμματισμό του Δήμου ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης με τον Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…