Αγροτικά Νέα

Την ενίσχυση των παραγωγών σταφυλιών, ζητά η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Η βουλευτής το τελευταίο διάστημα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους παραγωγούς σταφυλιών Crimson, όπως επίσης και με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό με θέμα τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Σε συνεννόηση πάντα με το αρμόδιο Υπουργείο ΥΠΑΑΤ, απέστειλε επιστολή την οποία της απηύθυναν οι Συνεταιρισμοί ΣΠΕΚΟ Βροντούς, ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα και Α. Σ. Καρίτσας  Πιερίας, ζητώντας την ενίσχυση και των ως άνω οργανώσεων, αλλά και όλων των παραγωγών που επλήγησαν.

Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς οικονομικούς πυλώνες της Πιερίας και η κυρία Μάνη δήλωσε, πως θα είναι πάντα δίπλα στους αγρότες, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά τους.

        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη προς τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ,: «Θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα η διαδικασία για να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί»

Κοινή επιστολή των Περιφερειαρχών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας στον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό

Ανδρέας Λυκουρέτζος – Πρόεδρος ΕΛΓΑ: «θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις τις οποίες δικαιούνται οι αγρότες»

Νίκος Παπανικολάου: «Προσπαθούν να καταργήσουν τις λαϊκές, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τον αρνητικό αντίκτυπο που θα έχει μία τέτοια εξέλιξη»