Τοπικά

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το Συμβούλιο Κοινότητας Καλλιθέας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαδημητρίου και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Καλλιθέας είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος το απόγευμα της Τρίτης στο κοινοτικό κατάστημα Καλλιθέας.

Τον Δήμαρχο, συνόδευαν ο αν.Δημάρχου Γιώργος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στάθης Κεραμιδιώτης και η δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Χαρισσοπούλου.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Καλλιθέας καλωσόρισε το Δήμαρχο αναφερόμενος σε ζητήματα και αναγκαίες για την περιοχή παρεμβάσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό έργων και παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στην Κοινότητα Καλλιθέας, σημειώνοντας τον εκσυγχρονισμό υποδομών οδικού και αγροτικού δικτύου, ασφαλτοστρώσεις, τις εργασίες στο γήπεδο Καλλιθέας, τη διάνοιξη οδών στην επέκταση της Καλλιθέας κ.λ.π.

Βγαίνουμε από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης και συμπλήρωσε:  «Αντιλαμβάνεστε πως υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε σε πολλές περιπτώσεις τον σχεδιασμό μας, λόγω της κατάστασης. Επιστρέφουμε όμως σταδιακά στην κανονικότητα, ελπίζω να έχουμε μια καλή τουριστική χρονιά και για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις τουριστικές υποδομές, σε εργασίες στην παραλιακή ζώνη, στην τουριστική μας προβολή, στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των τουριστικών μας περιοχών».

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στις εργασίες που εκτελούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο παραλιακό μέτωπο και στις ακτές Καλλιθέας, για τον καθαρισμό, την οργάνωση και την προετοιμασία των ακτών, σε συντηρήσεις και καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων, αλλά και στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Να προωθηθούν τα αρδευτικά έργα και να επεκταθεί η αντιχαλαζική προστασία από αέρος στην Πιερία

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου και της Γλυκερίας για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους