1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Κατερίνης – Η γνώμη σου μετράει!

  • Έρευνα χαρακτηριστικών μετακινήσεων στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ

Ο Δήμος Κατερίνης, συνεχίζοντας την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με σκοπό την οργάνωση της κινητικότητας στην πόλη, δίνει το λόγο στους πολίτες να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα στις μετακινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμαστε όλοινα λάβουμε μέρος στην έρευνα καταγραφής χαρακτηριστικών μετακίνησης, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0K4VlZUzabw12ngSG0ci1YQBnjoXHdJqMgETFzcoUyVf2EQ/viewform

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτής δεν προσωποποιούν τους ερωτώμενους. Παράλληλα, συμβαδίζει με τις οδηγίες περί διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η συνέχεια των δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το ΣΒΑΚ

Επιπλέον, μεθαύριο Σάββατο, στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των οδηγών από τη Δημοτική Αστυνομία σχετικά με την προτεραιότητα που έχουν στις διαβάσεις οι πεζοί (άρθρο 39 Κ.Ο.Κ.), θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε οδηγούς. Επίσης, τέλη Μαΐου θα υλοποιηθεί σε δημοτικά σχολεία βιωματική δράση δημιουργίας πολύχρωμων διαβάσεων από μαθητές για μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, μέσω της ιστοσελίδας www.svak-katerini.com, οι φορείς και οι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΒΑΚ, καθώς και να ενημερώνονται τακτικά για την πορεία εξέλιξης αυτού του στρατηγικής σημασίας εργαλείου για τον Δήμο Κατερίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…