Οικονομία / Επιχειρήσεις

Πινακίδα για GR-8/LEDs από την OLYMPIA ELECTRONICS

Το πιο διαχρονικό φωτιστικό της OLYMPIA ELECTRONICSA.E, το φωτιστικό ασφαλείας GR-8/LEDs, απέκτησε κρεμαστή πινακίδα για τοποθέτηση σε οροφήαποκτώντας έτσι διπλή χρήση, είτε ως φωτιστικό ασφαλείας, είτε ως φωτιστικό σήμανσης. Ως φωτιστικό σήμανσης έχει την δυνατότητα να γίνει μονής και διπλής όψης, ανάλογα με τις απαιτήσεις και  με εύκολη εναλλαγή πικτογραφημάτων. Η κρεμαστή πινακίδα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο φωτιστικό με απόσταση θέασης 20 μέτρα και η διάσταση του plexyglassείναι 10x21cm.

HOLYMPIAELECTRONICSA.E. αναπτύσσεισυνεχώς νέα προϊόντα, αλλά συνεχίζει να εξελίσσει και τα παλιά προϊόντα της, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ζητήσεις της σημερινής αγοράς. Η ποιότητα τουGR-8/LEDs, το υψηλό αισθητικό του design,  η ευχρηστία του και η άμεση διανομή του, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική του τιμή, είναι τα βασικά τουπλεονεκτήματα που το κατέστησαν Νο 1 σε πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια.ΗOLYMPIAELECTRONICSA.E. διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνολογία αιχμής, άρρηκτα συνδεδεμένη με την καινοτομία και ένα άρτιο εξοπλισμένο τμήμα R&D, είναι πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγοράς και να καλύψει τις ανάγκες των εγκαταστατών και των ηλεκτρολόγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΕΒΕ: Συνεχίζεται το ράλι ανόδου των ελληνικών εξαγωγών – Αύξηση 20,7% τον Ιούλιο 2021 και σαφείς ενδείξεις για νέο ρεκόρ το 2021