Τοπικά

Ανέστης Μανώλας: «Δεν έχω κάνει μήνυση σε δημοτικούς υπαλλήλους – Αυτά που λέγαμε προεκλογικά ισχύουν: Όλα στο φως!»

«Δεν έχω κάνει μήνυση σε δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου Πύδνας Κολινδρού», διευκρινίζει, μιλώντας στο kosmospierias.gr , ο Δήμαρχος Ανέστης Μανώλας, Απαντώντας στις καταγγελίες του Προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων Χρήστου Κομπατσιάρη. Σημείωσε ο δε πως ο ίδιος παρέδωσε φάκελο στις αρμόδιες αρχές για κάποια θέματα που του ήταν περίεργα για περαιτέρω διερεύνηση. «Αυτά που λέγαμε προεκλογικά ισχύουν: Όλα στο φως», σημείωσε ο κ. Μανώλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmospierias.gr, 7 υπάλληλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού καλούνται από τον εισαγγελέα για να δώσουν διευκρινήσεις για στοιχεία που προέκυψαν μετά από δημοσιονομικό έλεγχο που έγινε στο δήμο. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κλήθηκαν, καθώς ήταν μέλη σε επιτροπή του Δήμου για την παραλαβή υλικών.

«Κανένα σχόλιο»

Ο κ. Μανώλας ερωτηθείς για τη μήνυση που κατέθεσε στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστο Κομπατσιάρη και   απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού, δεν θέλησε να απαντήσει.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύμφωνο συνεργασίας με τη Μέριμνα Παιδιού και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας

Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης | Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας