Παραπολιτικά

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για τη μήνυση Μανώλα στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων: «Απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή»

Για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής έκανε λόγο ο πρώην Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, σχολιάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας κατά του Προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας και υπαλλήλου του Δήμου Χρ. Κομπατσιάρη.

 Ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε πως η παράταξή του δεν θα επιτρέψει σε έναν δήμαρχο «άπραγο και φανερά ανίκανο ,εσωστρεφή και κλειστό στον μικρόκοσμό του» να οδηγήσει το δήμο σε διχασμό και διάλυση αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει  τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν  για το καλό του δήμου.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Λαγδάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ.

Ο δήμαρχος αποφάσισε να βγει από την ανυπαρξία του υποβάλλοντας άλλη μια μήνυση για συκοφαντία σε βάρος του Προέδρου των δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας και υπαλλήλου -συνεργάτη του δήμου μας, γιατί θεωρεί ότι θίγεται σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καταρχάς να τον υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι ως δημόσιο πρόσωπο είναι αναπόφευκτο να δέχεται κριτική που είναι συστατικό της δημοκρατίας και της κοινωνικής πραγματικότητας.

Η κριτική αφορά τις πράξεις ,τις παραλείψεις και τις συμπεριφορές του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και είτε ενοχλεί είτε όχι ,στην σημερινή εποχή κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τη φίμωση και τον εκφοβισμό . Άλλωστε όσα περιλαμβάνει η ανάρτηση του προέδρου για τις καταγγελίες -αναφορά του δημάρχου είναι μια πραγματικότητα και φυσικά για αυτές θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Όμως τέτοιου είδους απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή και πολύ περισσότερο να τρομοκρατήσουν και να σταματήσουν την κριτική και τον έλεγχο της δημοτικής αρχής, δεν θα περάσουν. Απλά αναδεικνύουν την επικίνδυνη πλέον ανικανότητά τους για τα συμφέροντα του τόπου .

Τέλος, δεν θα επιτρέψουμε σε έναν δήμαρχο άπραγο και φανερά ανίκανο ,εσωστρεφή και κλειστό στον μικρόκοσμό του να οδηγήσει τον δήμο σε διχασμό και διάλυση ,αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν για το καλό του δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μεγάλη τιμή για την Πιερία | Η Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου παρούσα στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας