Αγροτικά Νέα

Άννα Μάνη προς τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ,: «Θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα η διαδικασία για να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί»

Στη Νέα Έφεσο υποδέχθηκε η κυρία Μάνη τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νικόλαο Δούκα, ο οποίος μετά τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις, ανταποκρίθηκε στο αίτημα και επισκέφτηκε χθες την Πιερία. 

Εκεί είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά, ιδίοις όμμασι, το εύρος των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση στις καλλιέργειες της περιοχής και ιδίως στις καλλιέργειες ακτινιδίων.

Η κυρία Μάνη ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ για την άμεση ανταπόκριση και τόνισε ότι θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα η όλη διαδικασία προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί.

Ο κύριος Δούκας διαβεβαίωσε τους αγρότες που παρευρέθησαν ότι η καταγραφή των ζημιών και η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει άμεσα και ότι κάθε δίκαιο αίτημα θα ικανοποιηθεί. 

Στη συνέχεια ακολούθησε συνεδρίαση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας, όπου συζητήθηκε τόσο η πορεία των εκτιμήσεων όσο και άλλα ζητήματα που άπτονται του Οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  κα Χριστιάνα Καλογήρου

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Αρδευτικά έργα, οικονομική ενίσχυση καπνοπαραγωγών, ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος και το γενικότερο σχέδιο της Κυβέρνησης για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ικανοποιείται το αίτημα των καπνοπαραγωγών | 33,8 εκ. ευρώ λόγω Covid-19 για αγροτικά προϊόντα

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον πρωτογενή τομέα της χώρας  με πράξεις – Νέα μέτρα στήριξης