Κοινωνία

Εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις στο Δ. ΙΕΚ Κατερίνης

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης ανταποκρινόμενο σε αιτήματα του Δ.ΙΕΚ Κατερίνης, υλοποίησε εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Δασικής Προστασίας» και «Συνοδός Βουνού».

Συγκεκριμένα. η παρουσίαση στους σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Δασικής Προστασίας», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου, σε χώρο του Δ.ΙΕΚ, με τους σπουδαστές να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

Η παρουσίαση στους σπουδαστές της ειδικότητας «Συνοδός Βουνού», υλοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Ορειβατικού Συλλόγου Βροντούς Πιερίας.

Θέμα του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση και χρήση των διαφόρων διασωστικών φορείων που δύναται να χρησιμοποιήσουν οι καταρτιζόμενοι κατά την επαγγελματική τους πορεία. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο εκπαιδευτής έλυσε πολλές απορίες που εκφράστηκαν από τους σπουδαστές, οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Οι δύο παρουσιάσεις υλοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο και εκπαιδευτή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης κ. Οικονόμου Ναούμ και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του Covid -19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.