Οικονομία / Επιχειρήσεις

Επίσκεψη Πολωνών Βουλευτών στην OLYMPIA ELECTRONICS

OLYMPIAELECTRONICSA.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε 72 χώρες του εξωτερικού, επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Σε μία εποχή διεθνοποίησηςτης οικονομικής δραστηριότητας και ολοκλήρωσης των παγκόσμιων αγορών, η αναζήτηση επιχειρηματικών ενεργειών στο εξωτερικό αποτελεί μονόδρομο.

Τα τελευταία 6 χρόνια η OLYMPIAELECTRONICSA.E. έχει διεισδύσει δυναμικά στην αγορά της Πολωνίας, δημιουργώντας την OLYMPIAPOLSKA με Γενικό Διευθυντή της, τον κ. Γιώργο Αθανασιάδη, πλαισιωμένο από ένα ικανό και άξιο προσωπικό να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πολωνικής αγοράς. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της OLYMPIAELECTRONICSA.E. μία Πολωνική αποστολή. Στην αποστολή συμμετείχαν οι Βουλευτές κ.DanielMilewski, Mr. TomaszSzymanski, Mr. JanKanthhak, oκ. PatrykPanasiuk – Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγ, Μαρίνας, και ο κ. RafalGrzegrzulska – Μέλος της Αντιπροσωπείας. Ο κ. Αθανασιάδης ενημέρωσε αρχικά τα μέλη της αποστολής για την 42χρονη  πετυχημένη πορεία της OLYMPIAELECTRONICSA.E.,  για τα προϊόντα της και για τις εξαγωγικές της δραστηριότητες. Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή του εταιρικού video στην ανακαινισμένη αίθουσα συνεδριάσεων και μία σύντομη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

H εξωστρέφεια για την  OLYMPIAELECTRONICSA.E. αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας δραστηριότητα και βασίζεται καταρχάς στην ταυτότητά της, δηλαδή στα προϊόντα της, τα οποία διαφοροποιούνται χάρη στην υψηλή ποιότητακαι  στην υψηλή αισθητική τους.Με τον σωστό σχεδιασμό των προϊόντων της, την μελετημένη συσκευασία και την πιστοποίηση σαν σημεία αναφοράς, έχει καταφέρει να σημειώσει σημαντική επιτυχία και πολυετή παρουσία σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού και εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών. Η συνεχής αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της OLYMPIAELECTRONICS Α.Ε.αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της ποιότητας των προιόντων και των υπηρεσιών της, διαγράφοντας αισιόδοξες προοπτικές για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΕΒΕ: Συνεχίζεται το ράλι ανόδου των ελληνικών εξαγωγών – Αύξηση 20,7% τον Ιούλιο 2021 και σαφείς ενδείξεις για νέο ρεκόρ το 2021