Τοπικά

Γέμισαν σκουπίδια την Αγία Κόρη

Για ακόμη μία χρονιά  αποδεικνύεται, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον.

Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι η συμπεριφορά πολλών από τους επισκέπτες του ρέματος της Αγίας Τριάδος και της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Κόρης στη Βροντού. Εκατοντάδες οικογένειες, κυρίως               Ρομά από διάφορες περιοχές της χώρας, κατασκηνώνουν στο σημείο για να διασκεδάσουν.  

Ωστόσο, κάποιοι   θεώρησαν, ότι τους ήταν «βαριά» τα διάφορα πλαστικά περιτυλίγματα και τα άδεια μπουκάλια   που είχαν μαζί τους  και τα παράτησαν στο σημείο που κατασκήνωσαν.

Η κατάσταση  αυτή δεν είναι φετινή. Το ίδιο σκηνικό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή της Αγίας Κορής, χωρίς κανείς  να  αρμόδιος να μπορεί να επιβάλει το νόμο., Τεράστιες είναι οι ευθύνες και της Δημοτικής Αρχής Δίου Ολύμπου, η οποία θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε αυτή η απαράδεκτη κατάσταση να μην συνεχιστεί τις επόμενες χρονιές.

Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύμφωνο συνεργασίας με τη Μέριμνα Παιδιού και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας

Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης | Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας