Τοπικά

Νεανικές δράσεις από τη Μητρόπολη Κίτρους | Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των νεανικών αποδράσεων, που διοργανώνει για ακόμη ένα καλοκαίρι το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αφορά: α) μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, β) φοιτητές και νέους, γ) νέα ζευγάρια και εργαζομένους.

Μικρές αποδράσεις σε υπέροχα μέρη του Νομού μας, όπου θα έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να ζήσουν θαυμάσιες εμπειρίες, μέσα από την προσευχή, τη διδαχή, τη συζήτηση, και τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται.

Μετά από μία δύσκολη από κάθε πλευρά χρονιά, λόγω της επιδημίας, οι νεανικές αποδράσεις θα προσφέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, αλλά και ελπίδα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Σημειώνεται ότι η Ιερά Μητρόπολή μας θα δρομολογήσει δωρεάν λεωφορεία για τις μετακινήσεις, αλλά όποιοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν και με δικό τους μέσο. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Πληροφορίες-Εγγραφές, από Δευτέρα-Παρασκευή στο Πνευματικό μας Κέντρο «ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» κατά τις πρωινές ώρες 11-12, στο τηλ. 6941424725 (και viber), και στο email: agiaanna1@yahoo.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»