Τοπικά

Βαγγέλης Γερολιόλιος για τον σκουπιδότοπο στην Αγία Κόρη: «Η συμπεριφορά κάποιων επισκεπτών ήταν πέρα από κάθε λογική»

Σε μια απέραντη χωματερή μετατράπηκε, για ακόμη μία χρονιά, η ευρύτερη περιοχή της Αγίας Κόρης στη Βροντού, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Εκατοντάδες οικογένειες, κυρίως Ρομά, φεύγοντας από το χώρο που είχαν κατασκηνώσει, άφησαν τα σκουπίδια τους, παρά του ότι ο Δήμος είχε τοποθετήσει κάδους απορριμμάτων.  Μια απαράδεκτη εικόνα που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. Από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Δίου Ολύμπου βρίσκονται στο σημεία για να καθαρίσουν το χώρο. «Η συμπεριφορά κάποιων επισκεπτών ήταν πέρα από κάθε λογική. Υπήρξε ασυνειδησία από την πλευρά τους», ανέφερε στο  kosmospierias.gr, ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, προαναγγέλλοντας δραστικά μέτρα από την επόμενη χρονιά για να μην επαναληφθούν αυτές οι απαράδεκτες εικόνες.

Η δημοτική αρχή ευελπιστεί πως του χρόνου ο Δήμος θα έχει δημοτική αστυνομία, η οποία θα παρεμβαίνει για την αποφυγή καταστάσεων που είναι επικίνδυνες ακόμη και για τη δημόσια υγεία.

Στον δήμο Δίου Ολύμπου σκέφτονται  να γίνεται έλεγχος ακόμη και στα οχήματα που εισέρχονται στο χώρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

One thought on “Βαγγέλης Γερολιόλιος για τον σκουπιδότοπο στην Αγία Κόρη: «Η συμπεριφορά κάποιων επισκεπτών ήταν πέρα από κάθε λογική»

  1. δυστυχώς η αστυνόμευση δεν είναι λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. αν δεν το έχει κάποιος, με την καθαριότητα, δεν μπορείς να το επιβάλεις .Θέμα Παιδείας είναι και συνείδησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύμφωνο συνεργασίας με τη Μέριμνα Παιδιού και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας

Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης | Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας