Χωρίς κατηγορία

Ενωμένοι Μακεδόνες: Να καταψηφιστούν τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών – Θα μας βρείτε και πάλι απέναντι

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωμένοι Μακεδόνες» για τα μνημόνια που πρέπει να υπογραφούν από την ελληνική Βουλή σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Με αφορμή το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η πολιτική ηγεσία της γειτονικής μας χώρας μας έδειξε για ακόμα μια φορά καταφανέστατα ότι δεν έχει καμία διάθεση να τηρήσει την έτσι κι αλλιώς κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών» αναφέρουν σχετικά με την προκλητική ανάρτηση του Ζόραν Ζάεφ που χαρακτήρισε «Μακεδονία» την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας του.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να τηρείται αυτή η συμφωνία και επίσης δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ψηφιστούν και μέσα στη βουλή τα μνημόνια της συγκεκριμένης συμφωνίας. Καλούμε την πολιτική ηγεσία της χώρας να καταψηφίσει τα συγκεκριμένα μνημόνια» σημειώνουν.

«Σε διαφορετική περίπτωση, καλούμε τον λαό της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδος σε πολυεπίπεδη αγωνιστική εγρήγορση. Σίγουρα δεν αυταπατώμαστε…Γνωρίζουμε ότι Σύριζα, ”γαλάζιος Σύριζα” και λοιπά συστημικά κόμματα ήταν και θα συνεχίσουν να είναι συνεργοί στην προδοσία γιατί προφανώς εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα… Όμως να είναι σίγουροι ότι τίποτα πλέον δεν θα μείνει αναπάντητο. Θα είμαστε και πάλι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, και όπως πρέπει… Δεν ξεχνάμε…Δεν συγχωρούμε…» καταλήγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *