1 ΘΕΜΑ Κοινωνία

Οικογένεια γυναικολόγου: «Δεν ξέρουμε τι έγινε – Το μόνο που μας απασχολεί είναι ότι έφυγε ο δικό μας άνθρωπος – Ας σεβαστούν τη μνήμη του!»

Συγκλονίζει η σύζυγος του γυναικολόγου από την Κατερίνη Νικόδημου Παπαοικονόμου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή  την περασμένη Κυριακή, μία μέρα μετά τη 2η δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.  «Λέγονται διάφορα. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Το μόνο που μας απασχολεί είναι ότι έφυγε ο δικό μας άνθρωπος», αναφέρει στο kosmospierias.gr η σύζυγος του γιατρού.

«Αφήστε την ψυχή του να ηρεμήσει»

Η οικογένεια του εκλιπόντος ιατρού από την Κατερίνη εμφανίστηκε ενοχλημένη με την όλη δημοσιότητα και ανακρίβειες που αναφέρθηκαν στον τύπο για τον θάνατο του, καθώς   σειρά δημοσιευμάτων  ανέφεραν πληροφορίες περί υποκείμενων νοσημάτων. «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας», είπε η σύζυγος.   «Ας μην ασχολούνται άλλο με αυτό το περιστατικό. Δεν συνάδει με την προσωπικότητά του. Ήταν χαμηλών τόνων. Μια ζωή ήταν ταπεινός και ευγενικός. Ας σεβαστούν τη μνήμη του. Αφήστε την ψυχή του να ηρεμήσει», τόνισε, μιλώντας  στο kosmospierias.gr, η κόρη του Νικόδημου Παπαοικονόμου, επισημαίνοντας πως για το μόνο που ενδιαφερόταν ο πατέρα της ήταν οι ασθενείς και το λειτούργημά του.

 «Ο Νικόδημος δεν ασχολούνταν με τίποτε άλλο, εκτός από τους ασθενείς του. Έκανε λειτούργημα. Πάντα ήταν δίπλα στον ασθενή. Επιθυμία  μας είναι να μην προσβάλλεται η μνήμη του», ανέφερε η σύζυγος.    

Πηγη φωτογραφίας: Ιστοσελίδα ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Η. Τσιτλακίδης, πρόεδρος ΕΞΕΠ: «Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα»

Λεπτοκαρυά: O ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ήρωα Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Κόκκα

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και της Γλυκερίας στο 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου