Τοπικά

Συνάντηση Κουκοδήμου – Κυριακίδη με το Τοπικό Συμβούλιο Μοσχοχωρίου

Συνάντηση με τον  Πρόεδρο Ευθύμιο Κατσαντώνη και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Μοσχοχωρίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης.

Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κατσαντώνης αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν προτεραιότητα για την περιοχή.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, καθώς και τις παρεμβάσεις για την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου. «Η βελτίωση της πρόσβασης των δημοτών μας στη γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντική και τίθεται σε προτεραιότητα» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης,  σημειώνοντας ότι: «Σημαντικές παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου, υλοποιούνται συστηματικά, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας  με έργα που αφορούν τη  συντήρηση, αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ των Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.Μηλιάς και στις εργασίες για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Επίσης, στην αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού, για την οποία μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την αποκατάσταση βλαβών στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ.Μοσχοχωρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Να προωθηθούν τα αρδευτικά έργα και να επεκταθεί η αντιχαλαζική προστασία από αέρος στην Πιερία