Τοπικά

Κατερίνη: Ακόμη ένα τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου Β | 7 οχήματα υπέστησαν ζημιές {ΕΙΚΟΝΕΣ}

Νέο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο 26/6 και  ώρα 1 το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου Β΄, στο κέντρο της Κατερίνης. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ευτυχώς υλικές φθορές σε επτά συνολικά αυτοκίνητα.

 Την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου στο κέντρο της Κατερίνης είχε επισημάνει πρόσφατα ο κ. Γεώργιος Σαμαλής, κάτοικος της περιοχής, καθώς  είναι πολλά τα τροχαία ατυχήματα που λαμβάνουν χώρα στη διασταύρωση των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου Β΄, στο κέντρο της Κατερίνης.

  Εις μάτην. Γιατί δεν ελήφθη κανένα μέτρο για να λυθεί το πρόβλημα που αγγίζει τα όρια κινδύνων για σοβαρούς τραυματισμούς συντοπιτών μας.

  «Σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:40, έτυχα μάρτυρας μια νέας σφοδρής σύγκρουσης από την οποία προκλήθηκαν ευτυχώς υλικές φθορές σε επτά συνολικά αυτοκίνητα.

  Και το άκρως δραματικό. Ένα από όλα …στάθμευσε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο της οδού Ανδρούτσου. ΕΥΤΥΧΩΣ εκείνη τη στιγμή δεν διέρχετο κάποιος συμπολίτης μας. Φαντάζεστε τι θα ακολουθούσε.

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριοι αρμόδιοι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και δώστε την ενδεδειγμένη λύση. Πριν είναι αργά. Φτάνει πια. Ας πάψει ο ρόλος σας να είναι διακοσμητικός και να καταγράφει απλά το πρόβλημα», αναφέρει ο κ. Σαμαλής.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Να προωθηθούν τα αρδευτικά έργα και να επεκταθεί η αντιχαλαζική προστασία από αέρος στην Πιερία

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου και της Γλυκερίας για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους