Παραπολιτικά

Κομπατσιάρης προς Μανώλα σε… «κολινδρινή γλώσσα» | «Σιγά μι σι παρακαλούσα ηγώ να αποσύρς τ’ μήνυς»

Συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού και του Προέδρου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας, με αφορμή την  κλήση που δέχθηκαν 7 υπάλληλοι του δήμου από τον Εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις για τη συμμετοχή τους σε επιτροπή παραλαβής υλικών .  Μετά τη γραπτή δήλωση του Ανέστη Μανώλα, ο Χρήστος Κομπατσιάρης  έδωσε τη δική του απάντηση στον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν έχει υπογράψει το ψήφισμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, ενώ δεν ζήτησε να αποσυρθεί η μήνυση.

Οι 15 προηγούμενοι Δήμαρχοι που πέρασαν πριν από σένα δεν κατάλαβαν περίεργα πράγματα, αλλά περίμεναν εσένα. Δεν τα έβλεπαν όλοι αυτοί, που είχαν μεγαλύτερη εμπειρία από  σένα, αλλά ήρθες εσύ ο σωστός και τα είδες», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο κ. Κομπατσιάρης.

Η ανάρτηση του κ. Κομπατσιάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για τη μήνυση Μανώλα στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων: «Απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή»

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»