1 ΘΕΜΑ Τοπικά

ΘΕΜΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ: «Άδικο να ενοχοποιείται η εταιρεία μας, για κάθε δυσοσμία στην πόλη!»

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» είναι μία από τις  μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας και δραστηριοποιείται στην Πιερία, προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Τους τελευταίους μήνες, στοχοποιειται  από Κατερινιώτες    για τα προβλήματα δυσοσμίας που  υπάρχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Ο εκπρόσωπος της «Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ» κ. Θέμης Αμβροσιάδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 92.6 και την εκπομπή του Βαγγέλη Μπαντέ  «Τι θα πει ο κόσμος;»,  ανέφερε πως είναι άδικο να  ενοχοποιείται η εταιρεία τους και να τις αποδίδουν τη δυσοσμία που υπάρχει στην πόλη, ακόμη και τις ώρες που δεν λειτουργεί η παραγωγική μονάδα.  «Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις στην Κατερίνη, οι οποίες συμβάλουν στη μυρωδιά και υπάρχει ένα ερωτηματικό για τα μέτρα που λαμβάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τα περιβαλλοντικά μέτρα που λαμβάνει η εταιρεία τους, διευκρίνισε πως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ο κύκλος εργασιών τους υποχρεώνει να λαμβάνουν επιπλέον μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Αμβροσιάδη στον ΣΚΑΙ 92,6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύμφωνο συνεργασίας με τη Μέριμνα Παιδιού και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας

Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης | Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας