Τοπικά

Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης | Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας

Με τον πρόεδρο και μέλη του Σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών Πιερίας, συναντήθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπανικολάου και τα μέλη του Σωματείου, εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καταθέτοντας μια σειρά προτάσεων για την επίλυσή τους, ενώ συζήτηση έγινε για τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στις λαϊκές αγορές και την τήρησή τους.

Κατά τη συνάντηση, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την καλή συνεργασία τους, καθώς και την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή, για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών στην πόλη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

«Επιδιώκουμε τη συνεργασία, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος τόνισε ότι οι συναντήσεις με τους παραγωγούς θα συνεχιστούν, κατόπιν της πρωτοβουλίας τους να ξεκινήσει ο διάλογος για την μεταφορά των Λαϊκών Αγορών Κατερίνης. Ο δήμαρχος, υπογράμμισε πως σ’ αυτήν τη συζήτηση λόγο θα έχουν όλοι εμπλεκόμενοι φορείς της περιοχής μας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συζήτηση που ξεκινά θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσει η πόλη μια σύγχρονη λαϊκή αγορά. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου για τη συνεργασία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»