Τοπικά

1.700.000 Ευρώ για έργα οδοποιίας στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, από το Πρόγραμμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών κονδύλι κονδυλίου ύψους 1.700.000 Ευρώ για έργα οδοποιίας στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, από το Πρόγραμμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο εγκρίθηκε έπειτα από πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού και αφορά τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

«Οι εργασίες και οι αξιολογήσεις για την ένταξη και την χρηματοδότηση  έργων για την Αυτοδιοίκηση συνεχίζονται, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της περιφερειακής ανάπτυξης της Πιερίας.   Ευχαριστώ τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα   για την εξασφάλιση των χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε έργα υποδομής με αναπτυξιακό πρόσημο να ενισχύσουν την δυναμική της Βόρειας Πιερίας», ανέφερε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος για το συγκερκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο που πρότεινε ο δήμος μας και αφορά βελτίωση τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας μας, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί με το ποσό του 1.699.386,97 €.

Ευχαριστώ τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την ταχεία ανταπόκριση στο αίτημά μας. Δεδομένου ότι οι ανάγκες του δήμου μας για βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας είναι πολύ μεγάλες, οι προσπάθειές μας για διεκδίκηση και άλλων πιστώσεων μέσω παρομοίων Προγραμμάτων θα συνεχιστούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»