1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Αιγίνιο: Χωρίς πανηγύρι και φέτος | Το Δ.Σ. Πύδνας Κολινδρού αποφάσισε τη ματαίωσή του

Ματαιώνεται και η φετινή εμποροπανήγυρί του Αιγινίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου και της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες. Την απόφαση αυτή έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.

Η  απόφαση αυτή πάρθηκε από την αρμόδια επιτροπή και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, για λόγους δημόσιας υγείας.

Την απόφαση να ματαιωθεί πήρε το δημοτικό συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού. Για λόγους δημόσιας υγείας η αρμόδια επιτροπή στην οποία μετέχουν και οι επαγγελματίες εισηγήθηκαν την ακύρωση και εγκρίθηκε.

Το πανηγύρι του Αιγινίου σχεδιαζόταν από το δήμο να πραγματοποιούνταν από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Κάθε χρόνο συμμετέχουν τουλάχιστον 350 εκθέτες και καθημερινά συγκεντρώνει μέχρι και 30.000 επισκέπτες. Για δεύτερη χρονιά η οικονομία της Βόρειας Πιερίας θα στερηθεί ένα σημαντικό έσοδο, όπως και ο δήμος Πύδνας Κολινδρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»