Τοπικά

Τα Συγχαρητήρια της Δημοτικής Παράταξης Λιακόπουλου στον Ραφαήλ Γκίρνη

Η Δημοτική Παράταξη «Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα» και ο επικεφαλής της Θανάσης Λιακόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον αθλητή του  ΓΑΣ Ολύμπιοι, Ραφαήλ Γκίρνη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των 110 κιλών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Ουγγαρία. 

 Επιθυμούν, ακόμη, να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους και στους προπονητές του Συλλόγου, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο και Μπατάλα Βασίλη, τους αρχιτέκτονες της μεγάλης αυτής επιτυχίας.    Η διάκριση του Ραφαήλ μας γέμισε χαρά, περηφάνια και ενθουσιασμό καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα πως η Κατερίνη και η Πιερία ολόκληρη έχει μακρά παράδοση και συνέχεια σε σπουδαίες κατακτήσεις μεταλλίων στο χώρο του αθλητισμού.  

 Είμαστε βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες μεγάλες επιτυχίες, προϊόν της πολύ σημαντικής δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο του ΓΑΣ Ολύμπιοι.

Δημοτική Παράταξη<<Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα>>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»