Παραπολιτικά

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για Ανέστη Μανώλα: «Όταν το ψέμα δεν έχει τέλος …»

Με μια αιχμηρή δήλωση ο πρώην Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης επιχειρεί να καταρρίψει το αφήγημα του Δημάρχου Ανέστη Μανώλα για την κατασκευή 14 παιδικών χαρών σε οικισμούς του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.  Μάλιστα,   καταγγέλλει τον Δήμαρχο ως «ψεύτη», «υποκριτή» και «λαϊκιστή», καθώς  με ανακοίνωσή του προσπάθησε να οικοιοποιηθεί το έργο. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).   «Ο δήμαρχος  της παντελούς έλλειψης οράματος και πρωτοβουλιών με ανακοίνωσή του προσπαθεί να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα, ότι δήθεν αυτός αποφάσισε το που θα γίνουν οι παιδικές χαρές, χωρίς μάλιστα να λαμβάνει υπόψην τον αριθμό των ψηφοφόρων,- αυτό κι αν δεν είναι ψεύτο λαϊκισμός», ανέφερε ο κ. Λαγδάρης.

 Ο πρώην Δήμαρχος υποστηρίζει ότι οι παιδικές χαρές θα γίνουν εκεί που καθορίζει η μελέτη του έργου ,η οποία συντάχθηκε, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο  και εντάχθηκε σε πρόγραμμα από την δική τους  δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η δήλωση Βαγγέλη Λαγδάρη

Μετά από καθυστέρηση τριών ετών ,επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των 14 παιδικών χαρών.

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που υλοποιείται ένα ακόμα έργο που μελετήσαμε και εντάξαμε στο πρόγραμμα φιλόδημος // ( 31/10/18)

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 359.000€.

226.000€ από το πρόγραμμα φιλοδημος

114.000€ από επιχορήγηση που εξασφαλίσαμε από το ΥΠΕΣ το 2019 και

19000€ από υπόλοιπο ΣΑΤΑ 2019.

Ο δήμαρχος  της παντελούς έλλειψης οράματος και πρωτοβουλιών με ανακοίνωσή του προσπαθεί να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα, ότι δήθεν αυτός αποφάσισε το που θα γίνουν οι παιδικές χαρές, χωρίς μάλιστα να λαμβάνει υπόψην τον αριθμό των ψηφοφόρων,- αυτό κι αν δεν είναι ψεύτο λαϊκισμός – 

Οι παιδικές χαρές θα γίνουν εκεί που καθορίζει η μελέτη του έργου ,η οποία συντάχθηκε, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο  και εντάχθηκε σε πρόγραμμα από την δική μας δημοτική αρχή.

Φτάνει πια το ψέμα ,η υποκρισία και ο λαϊκισμός .

Τώρα που ξεκινούν για υλοποίηση πολλά έργα ,έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ,που εμείς τα λέγαμε προεκλογικά  ενώ η σημερινή διοίκηση τα αμφισβητούσε, χρειάζεται λίγο αξιοπρέπεια ,σεβασμός και κυρίως ψυχραιμία !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για τη μήνυση Μανώλα στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων: «Απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή»

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»