Τοπικά

Αγορά νέου οχήματος από τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

 Για τις ανάγκες μετακινήσεως κυρίως των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του, ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αγόρασε νέο πετρελαιοκίνητο όχημα.
        Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε:
       «Τα περισσότερα από τα οχήματα του δήμου μας είναι παλιά. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, μετά τη λήψη δανείου για το οποίο οι δημότες σε βάθος δεκαετίας θα πληρώσουν περίπου 630.000 €, αγόρασε τρία απορριμματοφόρα οχήματα.

Η τωρινή Δημοτική Αρχή, από χρηματοδοτήσεις του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” προμηθεύτηκε ένα όχημα-πολυμηχάνημα με επτά (7) υποβοηθητικά εξαρτήματα καθώς και ένα απορριμματοφόρο για τις ανάγκες της Δ.Ε. Κολινδρού. Το όχημα που πρόσφατα προμηθευτήκαμε, είναι το πρώτο όχημα που πληρώθηκε με χρήματα των δημοτών. Επιδίωξή μας είναι η αντικατάσταση όσο το δυνατόν περισσοτέρων από τα παλαιά οχήματα του δήμου μας, με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος για τους δημότες μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»