Τοπικά

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Θερμό χειροκρότημα για τη “Μήδεια” του Μποστ

Να μεταδώσει τον σατιρικόλόγοτουΜποστπουασχολήθηκεμε χιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας πέτυχε η θεατρική ομάδα απARTία του 14ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης. 

Ειδικότερα, σε σκηνοθεσία ΜαριάνναςΓιαννακίδου με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) οι συντελεστές της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε χθες το βράδυ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιώργος Τσιαλόςσυνεχάρη τη θεατρική ομάδα Απartία«που αποτελείται από γονείς, καθηγητές και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίαςγια την όμορφη και αξιόλογη θεατρική παράσταση που παρουσίασε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτιστικό καλοκαίρι, που με ιδιαίτερη επιτυχία διοργάνωσε ο ΟΠΠΑΠ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στους αγροτικούς δρόμους του Παλαιού Παντελεήμονα και οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό του Νέου Παντελεήμονα

Κατερίνη: Με την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας

Σοφία Μαυρίδου: «Στόχος μας είναι η Πιερία να αποτελεί εξωστρεφή και διακριτό τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα»