Πολιτική

Ενημέρωση της ΔΕΕΠ Πιερίας για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (πρώην ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού, στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 10:00 ως 19:00, θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη  Διοικήσεων των ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ (Πρόεδρος, μέλη).

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που μέχρι 15-10-2021 θα έχουν καταβάλλει την καθορισμένη οικονομική συνδρομή ύψους 12 ευρώ για το έτος 2021 και συνεπώς έχουν καταχωρηθεί στις καταστάσεις εκλογέων. Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά (μέσω του site της ΝΔ), είτε μέσω Τραπέζης, είτε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Μοσχάτο)

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου ΔΕΕΠ ή ΔΗΜΤΟ και όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για μέλος της ΔΕΕΠ ή ΔΗΜΤΟ,  δύνανται να το πράξουν εγγράφως ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (γραφεία ΔΕΕΠ Πιερίας Κανάρη 1 – πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης) από την Τετάρτη 29-9-2021 ώρα 10:00 μέχρι Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ώρα 19:00.

Τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας και γενικά περί της όλης διαδικασίας ψηφοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε η Γραμματεία Οργανωτικού και είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων στα γραφεία της ΔΕΕΠ Πιερίας.

Για τα σημεία ψηφοφορίας κατά δήμο θα υπάρξει νέο δελτίου τύπου.

 Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ  να λάβουν μέρος στην δημοκρατική αυτή διαδικασία και να τακτοποιήσουν την οικονομική συνδρομή τους  ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Για τη ΔΕΕΠ Πιερίας

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας                                       Ο Συντονιστής κομματικών οργανώσεων

                                                                                             Κεντρικής Μακεδονίας

Χαράλαμπος Απ. Μπρουσκέλης                                       Ηλίας Τάπρας

Ο Τομεάρχης Πιερίας

Λευτέρης Κλώνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»