Κοινωνία

ΒΕΡΟΙΑ: Σκύλος γαβγίζει και «προδίδει» μετανάστες!

να απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Βέροιας. Ένας σκύλος γαβγίζει προς την νταλίκα που έχει σταματήσει σε βενζινάδικο λίγο έξω από την Εγνατία Οδό. Απορημένος ο υπάλληλος πλησιάζει το όχημα, ενώ ο σκύλος συνεχίζει να γαβγίζει. Κάποια στιγμή, δύο μετανάστες που ήταν αγκιστρωμένοι κάτω από το φορτηγό, ταξιδεύοντας με κίνδυνο τη ζωή τους, βγαίνουν και αρχίζουν να τρέχουν. «Το σκυλί κατευθύνθηκε προς το φορτηγό και άρχισε να γαβγίζει έντονα.

Αυτό μας ανησύχησε όλους και πλησιάσαμε προς το φορτηγό», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου Κική Σιδηροπούλου στην ΕΡΤ. «Ξαφνικά αντιληφθήκαμε δύο ανθρώπους κάτω από το φορτηγό να βγαίνουν τρέχοντας. Οι άνθρωποι αυτοί κατευθύνθηκαν προς το βουνό που έχουμε απέναντι», σημείωσε η ίδια.

Οδηγός φορτηγού δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «ανεβαίνουν στα φορτηγά, κρύβονται, τους κυνηγάνε, δημιουργούν πρόβλημα και σε εμάς γιατί είναι παράνομο, μας πιάνουν και δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν τους βάζουμε εμείς μέσα. Είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις όπου μετανάστες ρισκάρουν τη ζωή τους για να φτάσουν στο εσωτερικό της χώρας μας. 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *