Οικονομία / Επιχειρήσεις

Χορηγία της OLYMPIA ELECTRONICS στο Σύλλογο Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής

Η OLYMPIAELECTRONICSA.E ανταποκρίνεται με σεβασμό στα αιτήματα χορηγίας για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και χαίρεται ιδιαίτερα όταν συμβάλλει στην ενίσχυση αυτών και των ιδρυμάτων που τις στηρίζουν. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη χορηγία συστήματος πυρανίχνευσης για τον εξοπλισμό του Συλλόγου Τριτέκνων  – Πολυτέκνων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»,έναν φορέα κοινωνικής φροντίδας, που αγωνίζεται ενάντια στην ένδεια και την πείνα, που πολλοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν πλέον καθημερινά.

Η σκέψη ότι αυτή μας η  χορηγία αναβαθμίζει την καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας  άφησε όλους ικανοποιημένους και γεμάτους ελπίδα ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορεί να κάνει θαύματα και να αφήνει πραγματικά θετικά αποτυπώματα για τον άνθρωπο.  Η ΟLYMPIAELECTRONICSA.E. έχοντας αναλάβει το ρόλο ενός υπεύθυνου “πολίτη” απέναντι στην κοινωνία, σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής από το 1979 μέχρι σήμερα, αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη της κοινωνίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη διάσωση και  την προστασία του περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ | Δημόσια διαβούλευση για την καταγραφή και αξιολόγηση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας

Ο Όλυμπος και οι χειμερινές ομορφιές της Πιερίας στον πολυτελή τουριστικό οδηγό “Διακοπές” που κυκλοφόρησε με “Το Βήμα της Κυριακής”

Γεώργιος Κωνσταντόπουλος: “Tο δόγμα ”παράγω και εξάγω” είναι αυτό που θα δώσει στην Ελλάδα την θέση που της αξίζει στον διεθνή ρόλο”

Συνάντηση της Διοίκησης και Μελών του ΣΕΒΕ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για την επόμενη ημέρα των Βιομηχανικών Περιοχών

Χατζηχριστοδούλου: «Αιτία αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας η επίδειξη μοριακού ή rapid τεστ»