Πολιτική

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση και «σύλληψη» του Διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα και με την πλέον κατηγορηματική διατύπωση την έκνομη και απαράδεκτη  επίθεση και «σύλληψη» του Διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Η κατάλυση της νομιμότητας από ομάδες πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» είναι πράξη πέραν κάθε λογικής.

Η τρομοκρατία, οι απειλές και οι προπηλακισμοί κατά λειτουργών της εκπαίδευσης μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Διευθυντή του Γυμνασίου αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα που υπό τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος. 

Ως Πολιτεία και κοινωνία οφείλουμε να απομονώσουμε τους ενεργούντες τέτοιων αδιανόητων πράξεων και να υψώσουμε τείχος προστασίας απέναντι σε κάθε πράξη  κατά της δημοκρατίας και της συνταγματικής λειτουργίας των θεσμών.

Για τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Χαράλαμπος Μπρουσκέλης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

Γεώργιος Συμεωνίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»