Τοπικά

Ο Παναγιώτης Καζάς για την αρπαγή του Διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βίαιες επιθέσεις»

Καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αιγινίου από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού Παναγιώτης Καζάς. Σημειώνει πως στέκεται απέναντι σε παράλογες απόψεις και συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας, τη δημόσια υγεία, την ομαλή σχολική ζωή των παιδιών μας.

Η δήλωση του κ. Καζά:

 Η απρόκλητη και αποτρόπαια επίθεση κατά του Διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, είναι ένα γεγονός που έχει στιγματίσει την τοπική μας κοινωνία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βίαιες επιθέσεις, από όπου και αν προέρχονται και στεκόμαστε με σθένος απέναντι σε παράλογες απόψεις και συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας, τη δημόσια υγεία, την ομαλή σχολική ζωή των παιδιών μας.

Μας ανησυχεί ιδιαιτέρως, πως το συγκεκριμένο συμβάν, έρχεται ως «φυσικό» επακόλουθο μίας σειράς οχλήσεων και απειλών από τους ανθρώπους αυτούς, τις προηγούμενες ημέρες.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Διευθυντή του Γυμνασίου, στην οικογένειά του και σε όλη τη σχολική κοινότητα του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…