Τοπικά

15οΔημοτικό και Νηπιαγωγείο Κατερίνης |Σε γιορτινό φόντο το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Τα λαμπερά πρόσωπα των μαθητριών και μαθητών του 15ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης και η λάμψη του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, φώτισαν εκστατικά τη εορταστική βραδιά με την οποία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του παραπάνω σχολείου της Κατερίνης, υποδέχτηκε τη φετινή γιορτή της ενανθρώπησης και της πρωτοχρονιάς.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

  Πέρα από τη φωταγώγηση ενός φυσικού έλατου το οποίο θα μεταφυτευτεί με το πέρας των εορτών στην αυλή του σχολείου, όλοι μαζί, παιδιά, εκπαιδευτικό προσωπικό και γονείς-κηδεμόνες, συνεόρτασαν με τα θεατρικά δρώμενα μιας κλόουν, παρέλαβαν τα δώρα του Αι-Βασίλη, καθώς  τα γλυκίσματα και τα μπαλόνια. Ακόμα απήλαυσαν τα εδέσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης. 

????????????????????????????????????

  Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νικόλαος Χανδόλιας, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, υποδεχόμενος τους παρευρισκομένους ευχαρίστησε πρωτίστως τον  Αντιδήμαρχο  Κατερίνης, Γεώργιο Κυριακίδη, για την παρουσία και υποστήριξη στις δημιουργικές επιλογές του σχολείου, το διευθυντή του 15ου Δημοτικού, Κωνσταντίνο Παπανικολάου και την προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου, Αικατερίνη Γελαστοπούλου, για την εποικοδομητική συνεργασία, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους γονείς και κηδεμόνες, τους χορηγούς και τους συναδέλφους του στο διοικητικό συμβούλιο. Και βέβαια ευχήθηκε στις μαθήτριες και μαθητές καλή πρόοδο, ενώ επισήμανε την ελπίδα ότι γρήγορα να συνεορτάζουμε χωρίς τη μάστιγα της πανδημίας.

????????????????????????????????????

  Στην αντιφώνηση ο κ. Κυριακίδης, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης, Κωνσταντίνου Κουκοδήμου, συγχαίροντας παράλληλα το σύλλογο για την εορταστική πρωτοβουλία, δηλώνοντας τον ολόθερμη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής  Κατερίνης και του ιδίου σε δημιουργικά δρώμενα του σχολείου. Κλείνοντας απηύθυνε σε όλους τις προσωπικές του ευχές. 

  Με τη σειρά του ο διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, Κωνσταντίνος Παπανικολάου, συνεχάρη και ευχαρίστησε το σύλλογο για το άριστο και παραγωγικό κλίμα συνεργασίας, το Δήμο Κατερίνης και τον κ. Κυριακίδη για το αμέριστο ενδιαφέρον. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε ευτυχισμένα Χριστούγεννα, δημιουργική και υγιεινή να χρονιά και μακριά από πανδημίες. 

  Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα παιδιά συμμετείχαν με εκφραστικότητα και πολύ χαρά στα θεατρικά δρώμενα, «επιβάλλοντας» στους κ. Κυριακίδη και Χανδόλια να πάρουν μέρος με παραστατικό τρόπο στο … ξύρισμα από τη γνωστή κωμωδία «ο κουρέας της Σεβίλλης» του Πιερ-Ογκιστέν Καρόν ντε Μπομαρσέ.

                                  Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…