1 ΘΕΜΑ Κοινωνία

«Έχω ακόμα πόνους από την επίθεση» – Τι λέει ο Γυμνασιάρχης που άρπαξαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Συγκινεί ο εκπαιδευτικός στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στο Αιγίνιο Πιερίας και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Παρά το σοκ και τους πόνους, που όπως αναφέρει έχει ακόμα από την επίθεση, τονίζει ότι μέλημα του είναι η επόμενη ημέρα και η προστασία των μαθητών.

«Προσπαθούμε να τα αφήσουμε και να λειτουργήσουμε όπως πριν. Αισθάνομαι κάποιους πόνους που αρχίζουν τώρα να βγαίνουν στη μέση, στα μπράτσα και στην πλάτη», είπε μιλώντας στο Open.

Ακόμη και μετά την επίθεση ο Γυμνασιάρχης δεν έλειψε ούτε λεπτό από το σχολείο. Η σκέψη του ήταν αποκλειστικά στους μαθητές που είδαν από κοντά ένα πρωτοφανές περιστατικό. «Υπήρξαν παιδιά από το Λύκειο που είδαν το περιστατικό και συγκλονίστηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη φυλακή πάντως οδηγήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Πέρα από τη διπλή εισαγγελική έρευνα,  δράση για τις έκνομες ενέργειες των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», καθώς και άλλων αρνητών αναλαμβάνει και η ελληνική αστυνομία.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Η. Τσιτλακίδης, πρόεδρος ΕΞΕΠ: «Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα»

Λεπτοκαρυά: O ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ήρωα Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Κόκκα