Τοπικά

Η Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε τη σχετική σύμβαση | Αλλάζει όψη η αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου

Στις 20 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε Σύμβαση συνολικού ύψους 63.553,00€ με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου, που αφορά εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Οι παρεμβάσεις έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών με την αισθητική βελτίωση των χώρων όπου συνεστιάζονται και παίζουν οι μαθητές, αναβαθμίζοντάς τον αισθητικά και λειτουργικά, προωθώντας, ταυτόχρονα, το αθλητικό ιδεώδες στους μαθητές.

Όπως επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης κατά την υπογραφή της σύμβασης, «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα συντήρησης των σχολικών μονάδων. Υπογράψαμε, λοιπόν, τη σύμβαση συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων της Πιερίας, υπερβαίνοντας τα στεγανά των αρμοδιοτήτων μας, δεδομένου ότι η επισκευή και η συντήρησή τους δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά ανήκει στους Δήμους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, και σε αγαστή συνεργασία με τους τρεις Δήμους μας, δίνουμε υψίστη σημασία και προτεραιότητα στη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών μας και τη βελτίωση των συνθηκών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με υπευθυνότητα και στοχευμένο πρόγραμμα την παραγωγή έργων και δράσεων σε όλη την Πιερία και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους μας και όλους τους αρμόδιους φορείς. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η λήψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…