Τοπικά

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Χρηματοδοτεί τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης»

Σοφία Μαυρίδου: «Στηρίζουμε με πράξεις, ως Περιφερειακή Αρχή, το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η Μέριμνα με αγάπη και στοργή για τα παιδιά.».

Με δύο αποφάσεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας (ΑΔΑ: 63ΜΦ7ΛΛ-ΓΤΙ και 67ΧΓ7ΛΛ-Α1Ψ), η Περιφερειακή Ενότητα προχωρά στην επιχορήγηση του Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης με το συνολικό ποσό των 29.849,00€.

Η εν λόγω επιχορήγηση θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Π.Ε. Πιερίας οικ. Έτους 2021 για το σκοπό της κάλυψης λειτουργικών δαπανών της «Μέριμνας», μεταξύ των οποίων για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, καυσίμων κίνησης και υλικών σίτισης.

Για ακόμα μία φορά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επιδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στηρίζοντας ενεργά και διαχρονικά κάθε φορέα και κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην προστασία τους.

Όπως, μάλιστα, δηλώνει και η ίδια: «Η προστασία και η στήριξη των ατόμων με σωματικές ή πνευματικές αναπηρίες βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων μας ως περιφερειακή Αρχή. Ο Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κάνει σπουδαίο έργο όλα αυτά τα χρόνια, αγκαλιάζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Καθήκον μας είναι να επιβραβεύσουμε και να συνδράμουμε τέτοιες προσπάθειες.  Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας, προκειμένου να συνεχίσει με συνέπεια και αξιοπρέπεια να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες της στα παιδιά που χρήζουν βοήθειας, προστασίας και φροντίδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…