Τοπικά

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υπογράφει σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου

Στις 28 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε Εργολαβική Σύμβαση συνολικού ύψους 379.455,00€ με αντικείμενο εργασίες συντήρησης οδών.

Συγκεκριμένα η σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 15η ΚΑΙ 4η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ» με προβλεπόμενη διάρκεια κατασκευής του έργου τους δεκαοκτώ μήνες.

Η ασφαλής κυκλοφορία των πολιτών κατά μήκος του συνόλου του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την Αντιπεριφέρεια, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχείς παρεμβάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών σε κάθε συναφές πρόβλημα αλλά και από την ανάληψη πρωτοβουλιών και ενεργειών για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.

Όπως υπογραμμίζει, μάλιστα, και η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου: «Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των πολιτών της Πιερίας και των επισκεπτών της περιοχής μας, συνεχίζουμε το μαραθώνιο έργων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας.

Αυτή το φορά εισέρχεται σε φάση υλοποίησης ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην 15η και 4η Επαρχιακή Οδό. Προτεραιότητα μας είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, γεγονός που το αποδεικνύουμε έμπρακτα μέσα από τον υλοποιούμενο αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…