Τοπικά

Η κοπή της πίτας διοίκησης & εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης

Σε μίαζεστή – γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξίακαι με αναφορές στις προκλήσεις του νέου χρόνουπραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, η κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Ειδικότερα, την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος,ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεοφάνης Τερζόπουλος,οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νταντάμης, Σταύρος Χριστοφορίδης, Γιάννης Νταντάμης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Γιώργος Τσιαλός, η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Α.Ε. Ασημίνα Πούλιου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος,ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Δημήτρης Ζησιμόπουλος,οι εργαζόμενοι στο Δημαρχείο, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους εργαζομένους ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Εύχομαι από καρδιάς υγεία.Θέλω να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας και των νομικών μας προσώπων, για την ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεργασία και συμβολή στο μεγάλο έργο που επιτελείται. Όλους τους εργαζομένους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Είμαι βέβαιος, ότι, θα καταφέρουμε το 2022 να πετύχουμε τους ιδιαίτερα υψηλούς στόχους μας που έχουμε θέσει. Να συνεχίσουμε όλοι να προσέχουμε με τον covid.Την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι εδώ υγιείς[…]».

Χαιρετισμό και ευχές για μιαπαραγωγικήκαι δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και οικογενειακή γαλήνη απηύθυνεεπίσης,ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης, Γιώργος Νταντάμης: «Είναι πολύ μεγάλο το έργο που επιτελείται στον Δήμο μας και η συμβολή σας είναι σημαντική. Να έχουμε καλή χρονιά και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλοςευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία όλους τους εργαζομένους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε σε τρεις τυχερούς εργαζόμενους που κληρώθηκαν από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…