Τοπικά

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου | Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Η Βουλευτής επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον  Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πιερίας κ. Παναγιώτη Πατσιαλή, τον Διοικητή Κατερίνης κ. Δημήτριο Κραγιόπουλο, τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος.

Αρχικά ο Διοικητής, ευχαρίστησε την κυρία Μάνη για τη συνδρομή της για τη δωρεά πλήρους ορειβατικού εξοπλισμού από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. που είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική ενίσχυση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιτοχώρου και Κατερίνης.

Η Βουλευτής από την πλευρά της συνεχάρη και ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά την αντιπυρική περίοδο, αλλά και για την αυταπάρνηση και το σπουδαίο έργο που επιτελούν καθημερινά, πάντα στην πρώτη γραμμή, στην υπηρεσία του πολίτη.

Συζήτησαν επίσης, για τα ζητήματα του Σώματος, αλλά και για τις ανάγκες των τοπικών Υπηρεσιών, όπως ενδεικτικά, την ανάγκη ενίσχυσης με τουλάχιστον ένα όχημα, της Υπηρεσίας της Κατερίνης. Η Βουλευτής, διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους και ότι θα προσπαθεί με κάθε τρόπο για τη συνεχή ενδυνάμωση και ενίσχυση της Υπηρεσίας με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

«Στόχος η διαρκής αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, ώστε να συνεχίσουν οι γυναίκες και οι άνδρες πυροσβέστες μας να προσφέρουν με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους στους πολίτες της Πιερίας και όλης της Ελλάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…