Τοπικά

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες ρύθμισης κυκλοφορίας στο κέντρο της Κατερίνης

Στην αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στο κέντρο της πόλης, επικεντρώνει τις παρεμβάσεις του ο Δήμος Κατερίνης, ενισχύοντας την ασφάλεια των πεζών και της κίνησης των οχημάτων.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, η αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας προχωρά στην αντικατάσταση των παλαιών φωτεινών σηματοδοτών, με καινούργιους τύπου LED. Παράλληλα γίνεται αντικατάσταση της υπόγειας καλωδίωσής τους, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των νέων λαμπτήρων.

Οι βασικές εργασίες αντικατάστασης υλοποιήθηκαν την Κυριακή, καθώς η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Κατερίνης είναι μειωμένη και με σκοπό να αποφευχθεί ταλαιπωρία οδηγών και πεζών.

«Οι παρεμβάσεις για την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων αποτελεί καθημερινή μέριμνα για τις υπηρεσίες του Δήμου» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Οι νέοι σηματοδότες μάς παρέχουν περισσότερες δυνατότητες ελέγχου της κίνησης οχημάτων και πεζών. Σε πρώτη φάση, αντικαταστάθηκαν συνολικά 6 σηματοδότες στο κέντρο της Κατερίνης. Στον προγραμματισμό μας είναι η αντικατάσταση όλων των παλαιών σηματοδοτών, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο κέντρο ελέγχου της κυκλοφορίας και άμεσης παρέμβασης για τις περιπτώσεις που παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε σημεία της πόλης», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…