Τοπικά

Απάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κατερίνης στην καταγγελία για την Παθολογική Κλινική

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο αναφορικά με νοσηλεία ασθενούς στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, η Διοίκηση του  Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης επισημαίνει τα εξής:

Στο γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, έως και σήμερα, δεν έχει κατατεθεί κανένα παράπονο ή αναφορά ιδιαιτέρως προβλήματος στην περίθαλψη από τον καταγγέλλων. Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση θα προβεί στη διερεύνηση του αναφερόμενου στα Μ.Μ.Ε. περιστατικού. 

 Εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, η χώρα μας, αλλά και όλος ο πλανήτης, όπου το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, οφείλουμε να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία και να στηρίξουμε όλους τους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν κάτω από πολύ δύσκολες και πρωτοφανείς συνθήκες εργασίας για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα.

Οι προσπάθειες της Διοίκησης σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας για ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό είναι συνεχείς και αδιάλειπτες, προκειμένου να εξασφαλίζονται οι καλύτερες και ασφαλείς συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας όλων των εξεταζόμενων και όλων των νοσηλευόμενων του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που σιωπηρά με την προσφορά τους θέλησαν να ενισχύσουν το προσωπικό του νοσοκομείου.

Είμαστε στη διάθεση κάθε καλόπιστης υπόδειξης και κριτικής για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού.  

Εκ της Διοίκησης                                           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…