1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Απονομή τιμητικής διάκρισης σε τρεις εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας

Κώστας Κουκοδήμος: Σας τιμούμε για την πράξη αυτοθυσίας προς τον συνάνθρωπο, για το ήθος & την αλληλεγγύη σας

Την αλληλεγγύη και το ήθος, ως στάση ζωής και ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών τους, βράβευσε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στα πρόσωπα τριών εργαζομένων του τομέα καθαριότητας.Ο λόγος για τους: Αργυρώ Σταυρινουδάκη, Ιωάννη Μαυρομάτη, Στέφανο Σαρηγιαννίδη, οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής 14/01, στη διάρκεια αποκομιδής των απορριμμάτων ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια, σε φλεγόμενη οικία, στα Καταφυγιώτικα.Με την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίησή τους συνέδραμαν καθοριστικά στη μεταφορά σε ασφαλές σημείο ηλικιωμένου – ασθενή συνδημότη μας προσφέροντας του και τις πρώτες βοήθειες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμοςστη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης: «Η πράξη αυτοθυσίας πουεπιβραβεύουμε σήμερα, αποδεικνύειόχι μόνο το ήθος και την εργατικότητά σας, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που χαρακτηρίζει το σύνολο των εργαζομένων μας. Σαςευχαριστώ εκ μέρους όλων των δημοτών. Σας αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια».

Συνεισφορά στον συνάνθρωπο

«Η αξιέπαινη πράξη σας, συνιστάδείγμα καλοσύνης και πολιτισμού. Είναι μια συνεισφορά στον συνάνθρωπο, στον ίδιο μας τον εαυτό» σημείωσε από την πλευρά του,ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Γραμματικόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης,ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, για την Τιμή προς τους συναδέλφους, ενώ συνεχάρη τους εργαζόμενους «για την ανθρωπιά, το  φιλότιμο και την υπευθυνότητά τους».

Επίσης,ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μαυρίδης,ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο«που αναγνωρίζει έμπρακτα την προσφορά των εργαζομένων στον συνάνθρωπο καθώς και στην καθημερινότητα εν γένει», καθώς και ο αναπληρωτής της Διεύθυνσης Καθαριότητας,Κώστας Κιτιξής.

Τέλος, συμβολικά δόθηκε από τον Δήμαρχο στους τρεις εργαζόμενους και ολιγοήμερη τιμητική άδεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…