Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Βουλευτής Φ. Μπαραλίακος και οι συνεργάτες του

Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα. Οι αιματαποθήκες της χώρας στερεύουν.Η ύπαρξη σταθερών αποθεμάτων σε αίμα είναι βαρύνουσας σημασίας για να αξιοποιηθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς, αιμοκαθάρσεις, τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο.

Ο Βουλευτής Πιερίας, κ. ΦώνταςΜπαραλιάκος και οι συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου ανταποκρινόμενοιστις εκκλήσεις του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, αναλαμβάνουν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιάτην πρωτοβουλία για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας,καλώντας τους πολίτες της Πιερίας να συμμετάσχουν μαζικά σε μία πράξη ανθρωπιάς.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του προσκαλούν τους φίλους τους να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 στοΚτίριο του Ερυθρού Σταυρού στην Κατερίνη, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Η λήψη αίματος θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ έως τη 1:00 μ.μ και κατά την διεξαγωγή της θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά την κορωνίδα της κοινωνικής μας προσφοράς. Είναι πράξη αγάπης. Είναι γέφυρα ζωής. Με αφορμή, μάλιστα, την επικείμενη εκδήλωση ο Φώντας Μπαραλιάκος, δήλωσε: «Κατά την περσινή αιμοδοσία αισθανθήκαμε απέραντη χαρά, ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για την συγκέντρωση ενός αξιόλογου αριθμού μονάδων αίματος που φάνηκαν πολύτιμες για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών. Δεσμευτήκαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, πως θα εντάξουμε σταθερά την εθελοντική αιμοδοσία στις ετήσιες δράσεις του Πολιτικού μου Γραφείου, γιατί το συναίσθημα αυτής της ελάχιστης συνεισφοράς στον συνάνθρωπο είναι ασύγκριτο. Καλούμε, επομένως, και φέτος τους φίλους μας να δώσουν το παρόν στα δύσκολα. Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια για αποταμίευση αίματος, να προσφέρουν 10 λεπτά από το χρόνο τους για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας. Στις 27 Ιανουαρίου κάνουμε ταμείο. Αποταμιεύουμε αίμα, γινόμαστε πρεσβευτές της ζωής»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.