Τοπικά

Η κοπή πίτας της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης

Ευχές για ένα δημιουργικό έτος αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας για το 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.

μοτικ

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους.

«Η Δημοτική Αστυνομία πάντα δίπλα στον πολίτη, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, καθώς η συνδρομή της στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της καθημερινότητας στον Δήμο μας είναι καθοριστική.Έχουμε την πρόθεση και δυνατότητα  να σας παρέχουμε  κάθε μέσο που θα διευκολύνει το έργο σας» τόνισε χαρακτηριστικάο κος Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πάντα άμεση συνδρομή του σε ζητήματα που αφορούν στην υπηρεσία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την ευσυνειδησία και την προσήλωση στο υπεύθυνο έργο που επιτελούν.

Επιπλέον, στην καλή και εποικοδομητική συνεργασία που υφίσταται προς όφελος των δημοτών έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος.

Ευχές για υγεία, ευημερία, απηύθυναν επίσης, οι προϊστάμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Νόπη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Δουλιάκας, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…