Οικονομία / Επιχειρήσεις

Ψηφιοποιημένες υπηρεσίες στο Επιμελητηρίο Πιερίας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια μέσω της εφαρμογής e-Επιμελητήριο

Τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν υποθέσεις εξ αποστάσεως και χωρίς τη φυσική τους παρουσία έχουν πλέον τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας μέσω της εφαρμογής e-Επιμελητήριο.

Την εφαρμογή παρουσίασε και επίσημα στα μέλη του Δ.Σ ο προϊστάμενος του Μητρώου του Επιμελητηρίου και του ΓΕΜΗ κ. Αποστόλης Κοκράνης, στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης για το 2022, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος, χρησιμοποιώντας του ατομικούς κωδικούς ΓΕΜΗ, να μπει στη μερίδα που διατηρεί στο Επιμελητήριο και να εξασφαλίσει άμεσα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια τα πιστοποιητικά που παρέχονται μέσω του Επιμελητηρίου αλλά και να δει τη συνολική εικόνα του μητρώου του. Παράλληλα μέσω της ίδιας εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα να καταβάλει τέλη και εισφορές χωρίς ταλαιπωρία. 

Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή που απλοποιεί την επαφή του μέλους με το Επιμελητήριο καθώς μπορεί πλέον από το σπίτι ή το γραφείο αλλά και μέσω κινητού να διεκπαιρεώσει τις υποθέσεις του μπαίνοντας αρχικά στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.champier.gr και στη συνέχεια κάτω αριστερά στο κίτρινο πλαίσιο με τον τίτλο e-Επιμελητήριο (Συνδρομή-Πιστοποιητικά).  

“Μέσω της εφαρμογής e-Επιμελητήριο, εκτός από την αμεσότητα και την ταχύτητα, εξασφαλίζουμε και την υγειονομική θωράκιση τόσο του προσωπικού του Επιμελητηρίου, όσο και των μελών μας τα οποία μπορούν εξ αποστάσεως να διεκπαιρεώσουν τις υποθέσεις τους” σημείωσε κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ενώ, όπως ανέφερε, ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της συγκεκριμένης εφαρμογής μέχρι σήμερα, όλο και περισσότεροι επιλέγουν την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση. 

“Το Επιμελητήριο Πιερίας αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις σύγχρονες ανάγκες του επιχειρηματία” πρόσθεσε ακόμη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Olympia Electronics συμβάλει για το περιβάλλον στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής ευθύνης  “Think Green”  που εφαρμόζει

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας ύψους 1,16 δις ευρώ για νεοφυείς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

ΣΕΒΕ: Ιστορικό υψηλό εξαγωγών στα 40 δις ευρώ το 2021, πλησιάζοντας στον στρατηγικό στόχο εξωστρέφειας του 25% που έχει θέσει ο ΣΕΒΕ

Επιμελητηριακή Σχολή Πιερίας / Τέσσερις κύκλοι σεμιναρίων που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του εμπορίου