Κοινωνία

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Πιερίας

Στον Γ. Γραμματέα του Επιμελητηρίου Θανάση Κόκκινο έπεσε το φλουρί! 

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν το μεσημέρι της Παρασκευής το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Πιερίας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. 

“Ας είναι το 2022 μια καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Αυτή είναι η ευχή μου, καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια είδαμε το σκληρό πρόσωπο της πανδημίας σε φίλους, γνωστούς αλλά και στις οικογένειές μας” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου απευθυνόμενος στους συναδέλφους του και στο προσωπικό.  

Όπως είπε “ενωμένοι σαν μια οικογένεια, μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που χρόνια τώρα θέτουμε ως στόχους, με καλή συνεργασία, επαγγελματισμό και συνέπεια”. 

Ευχές αντάλλαξαν και με το προσωπικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που στεγάζεται στο κτίριο του Επιμελητηρίου με το οποίο, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου υπάρχει μία άψογη “συμβίωση”. 

Η εκδήλωση περιλάμβανε και πλούσιο μπουφέ με εκλεκτούς μεζέδες που στάθηκε αφορμή για λίγη χαλαρότητα μεταξύ των συναδέλφων, μακριά από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Τυχερός στάθηκε ο Γ.Γραμματέας του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, Θανάσης Κόκκινος που κέρδισε το φλουρί με δώρο ένα πλούσιο καλάθι με πιερικά προϊόντα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.